Domino's Spicy Roulette

Pizza’s voor de herfstperiode bij Domino’s

Domino's Spicy RouletteDomino’s, een van ’s werelds bekendste pizzaketens, verrast haar klanten opnieuw met heerlijke innovaties. Deze keer introduceren ze de bijzondere Pumpkin Pizzas, de verleidelijke Thick Shake Speculoos milkshake en de avontuurlijke Pizza Spicy Roulette.

Pumpkin Pizzas
De Pumpkin Pizzas bestaan uit de Pizza Pumpkin & Pesto en de Pizza Pumpkin Roast. Proef de herfst met de Pizza Pumpkin & Pesto gemaakt met tomatensaus, mozzarella, spinazie, champignons, gegrilde pompoen & pesto. Of kies de Pizza Pumpkin Roast gemaakt met tomatensaus, mozzarella, ham, ui & gegrilde pompoen. De pizza’s zijn verkrijbaar vanaf € 6,99.

Domino's Pumpkin Roast

Thick Shake Speculoos
De Thick Shake Speculoos mag dan niet missen. Dit is genieten van een hemelse traktatie voor €4,85. Deze milkshake is gemaakt met romig roomijs gecombineerd met heerlijke Lotus Biscoff cookie crumble.

Pizza Spicy Roulette
Tenslotte is er voor de avontuurlijke eters de Pizza Spicy Roulette. Tomatensaus, smeltende mozzarella, pittige pepperoni, jalapeños en één extreem pittige slice dagen je smaakpapillen uit. Durf jij het aan? Deze gewaagde pizza is beschikbaar voor de dappere ontdekkingsreizigers die van een pittige uitdaging houden.

Domino's Spicy Roulette

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *