Restaurant serveert laatste maaltijd van personen in dodencel

Hamburger met baconHet Ningen Restaurant uit Tokio heeft een zeer aparte menukaart. Op de menukaart van dit pop-up restaurant, dat slechts twee weken open is, staan namelijk de laatste maaltijd die ter dood veroordeelden kozen voordat hun leven werd beëindigd.



Op de menukaart prijken diverse vreemde combinaties waaronder veel snacks. Zo staat er op de menukaart de keuze van Gary Mark Gilmore die voor meerdere moorden ter dood werd veroordeeld. Hij koos als laatste maaltijd een steak, aardappels, melk en koffie. Judy Buenoano vergiftigde haar familie in de hoop hun levensverzekering op te eisen. Haar laatste maal met fruit en groenten is een stuk gezonder.

Het idee achter het restaurant komt van een groep kunstenaars die opereren onder de naam: Chim-Pom.

Deel dit snacknieuws op:


 Sint 2020 Sint 2020

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *