Anonimo

Snack zonder naam krijgt naam: Anonimo

AnonimoEindelijk is het zover, de naamloze snack van de Vries Snacks heeft een naam gekregen. Op 12 januari werd op de Horecava de nieuwe naam en naamgever van de snack bekend gemaakt. De Snack zonder naam zal vanaf nu: Anonimo heten. De naamgever Roger Kuypers heeft met het verzinnen van de naam € 1000 gewonnen.

Anonimo
Er kwamen 15.333 inzendingen binnen via de actiewebsite van De Vries Snacks! Ook op Snacknieuws kregen we veel leuke en originele inzendingen: van Snackgoot tot Vleesbakkie en van Mexidel tot Chilistam. Helaas kan er maar één de beste zijn en dat is dus de Anonimo.

Twee namen
Volgens Martin de Vries van De Vries Snacks sluit de naam aan bij het product en bij de inmiddels al ingeburgerde naam van de Snack zonder naam. Anonimo, anoniem, snack zonder naam. Snapt u het? Martin zegt dat de naam van de Snack zonder naam is blijven hangen. De Anonimo zal dus voorlopig als tweede naam nog de Snack zonder naam dragen.

Bent u het eens met de nieuwe naam? Bekt het lekker? Laat het ons weten via een reactie.

Anonimo

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Snack zonder naam krijgt naam: Anonimo

  1. De nieuwe naam Anonimo??? Waar slaat dat op?
    De nieuwe naam moest toch verwijzen naar Andalusië? ’n Héte snack?
    De naam Flamenco was ’n betere naam geweest! Vurig,vol Passie en Verleiding is een héte snack dat àlles heeft, in één woord wat Andalusië weergeeft!!! Of zigeuner! Ik snap hier niks van! Wat heeft Anonimo met Andalusië te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *