Snackers bestellen vaker online

Volgens de verkoopcijfers van Just-Eat.nl, een eten-bestelwebsite, is het aantal cafetaria’s dat via internet maaltijden aanbiedt en bezorgt met 55 % gestegen. In Groningen (10%) en Den Haag (8%) wordt het meest gebruik gemaakt van de online besteldiensten.

Populairste snacks
Ook het aantal bestelde snacks is met 79% toegenomen. De populairste snacks zijn: hamburgers (30%), patat (20%) en frikandellen (20%). Ook is de Kapsalon enorm in populariteit gestegen. Volgens Just-Eat.nl wordt deze maandelijks zo’n 5000 keer besteld. De pizza is met 34% nog steeds het meest bestelde gerecht.

Werkgebied vergroten
Volgens Laurens Groenendijk, Managing Director Just-Eat Benelux kunnen snackbars door online aanwezig te zijn en een bezorgservice te starten, hun klantenkring gemakkelijk uitbreiden aangezien mensen de deur niet meer uit hoeven om naar de snackbar te rijden. Volgens deelnemende cafetaria’s worden er meer bestellingen gedaan, de bestelling gaan sneller en er worden minder fouten gemaakt. Alle reden dus om er mee te beginnen. Bent u er al klaar voor?

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *