Snacknieuws test lenteburger en kroket van Kwalitaria

LenteburgerMet een Kwalitaria op zo’n 50 meter van het kantoor probeer ik zo’n beetje iedere nieuwe snack van de keten. Dus als er een nieuw seizoensmenu is dan zoek ik de lekkerste snacks uit en die ga ik proberen. Dit keer koos ik voor de lenteburger en lentekroket van het lentemenu.

Lenteburger
De Lente Burger is gemaakt met rucola, ui, parmaham, tomaat, Parmezaanse kaas en paprikasaus. En niet te vergeten een MRIJ-burger. Door deze samenstelling is het een lekkere frisse burger die niet te zwaar op de maag ligt. De paprika saus past er goed bij, valt niet te veel op maar wel heerlijk in het geheel. Naast de Lenteburger heb ik ook een lentekroket genomen.

Lenteburger
Lenteburger met rucola, ui, parmaham, tomaat, Parmezaanse kaas en paprikasaus.

Lentekroket
Ik ben erg benieuwd naar de kroket met bolognese saus. Wat moet ik mij daar bij voorstellen? De korst is krokant , heel krokant. Terwijl de binnenkant bestaat uit tomatensaus en gehakt. Ja, dat kan je verwachten bij bolognese. De combinatie met een kroket lijkt wat vreemd maar zo proeft het niet. Het is een aparte maar ook lekkere kroket. Echter heeft het naar mijn idee weinig met de lente te maken. Ik denk bij deze kroket eerder aan de herfst.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Lentekroket
Lentekroket met bolognesesaus

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *