Snacknieuws test aardappel spiraalsnijder

Aardappel SnijderOoit wel eens gezien hoe een aardappelspiraal wordt gemaakt? Ik niet. Maar nu heb ik een machine, de aardappel spiraalsnijder, waarmee ik dat zelf kan doen. Handig en leuk om op een feestje een keer iets anders te serveren dan chips of kaast met worst.
Simpel
Het is een simpel apparaat dat eenvoudig maar goed werkt. Prik de aardappel op een staaf en stop de staaf in het schilmes. Door een veer zal de aardappel tegen het mes aangedrukt worden. Ga vervolgens maar draaien. Binnen een paar minuten heb ik de ene na de andere aardappel er doorheen gehaald.

Aardappel Snijder

Geen kracht
Elke aardappel heeft precies dezelfde snede en het kost totaal geen kracht. De schil zit nog om de aardappel dus het ziet er ook nog een stoer uit. Ik vind het wel lastig om te weten wanneer de aardappel helemaal geschild is. Waarschijnlijk is dit iets waar ik later meer handigheid in zal krijgen.

Aardappel Snijder

Mogelijkheden
Eigenlijk is dat de test van de machine. Maar de pret begint daarna pas. Want wat te doen met de aardappelspiraal? Stop het in de frituurpan, doe het in de oven. Gebruik het dan als snack of als garnering. Ook diverse groentes passen in de spiraalsnijder zoals komkommers of winterpenen.

Aardappel Spiraalsnijder

De Aardappel spiraalsnijder is verkrijgbaar bij Coolgift.nl voor € 19,95. Bekijk deze en nog meer leuke keuken gadgets op hun website.

Aardappel Snijder

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *