Waffle-Bowl-Maker-car

Snacknieuws tovert uit de helm van Darth Vader

Waffle Bowl MakerHij stond al een tijdje heel mooi te wezen op mijn bureau, de design uitvoering van de ‘helm van Darth Vader’. Maar ik moest hem gaan gebruiken waarvoor hij hier op het Snacknieuws hoofdkwartier was geland. Namelijk om mee te experimenteren. En dat was wel een dingetje, ik ben van nature moet u weten een luie snacker. Uit de vriezer in de frituur is mijn favoriete beweging. Al het andere geeft gauw stress en betitel ik graag als rompslomp.

Handleiding
Met dit apparaat in huis, een professioneel uitziende wafelmaker van Emerio, moest ik dus uit mijn comfortzone. Er moest voorwerk verricht worden vandaar mijn aarzeling. Gelukkig doet de handleiding wat hij moet doen en geeft mij houvast om het juiste beslag te kiezen voor mijn eerste 3D wafel cup ervaring.

Waffle Bowl Maker

Stoute schoenen
Goed, dan maar ook meteen all the way en dus heb ik zelf klassiek wafelbeslag gemaakt en na ruim 3 minuten in de helm is daar mijn eerste 3D wafel. Ik sta versteld van het resultaat, het ziet er geweldig uit, het resultaat is dus echt boven verwachting. Al snel is het een drukte van belang in mijn keuken en iedereen heeft een mening over mijn creatie die ik uit de helm heb getoverd: lovende kritieken al om.   

Waffle Bowl Maker

Mini proever
Nog zonder vulling eet mijn kleizoon Bram de eerste wafel met smaak op. Met vulling zal het nog specialer zijn en ook daarover geeft de handleiding een goede en uitgebreide informatie. Ik kies voor een avond vulling van ijs, slagroom en aardbei. Voor morgenochtend verheug ik me al op een ochtend wafel gevuld met  roerei, ham, spek, worst. Wie wil dit nu niet?

Waffle Bowl Maker

Snacker 2.0
Deze 3D wafels zijn ongetwijfeld mijn eerste stappen naar de status van keukenprins en gezien het enthousiaste onthaal van mijn kleinkind voel ik me nu al een snacker 2.0, klaar voor de toekomst. De ‘Emerio waffle bowl maker’ zoals de verpakking officieel vermeld is een mooie aanwinst Niet alleen thuis maar zeker ook op feesten en partijen meer informatie over dit artikel en vele andere leuke gadgets vindt u op de site van coolgift.com.

Waffle Bowl Maker

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *