7de Beste Foodblog

Snacknieuws zevende van Nederland!

7de Beste FoodblogMet heel veel trots kunnen we melden dat Snacknieuws zevende is geworden in de Foodblog top 50 van Just Eat. Waanzin! Jahaaa… we zijn de snack-kampioen, Waar zijn de bitterballen? Waren de eerste reacties die te horen waren op de Snacknieuwsredactie. We hebben voor het eerst aan de verkiezing meegedaan wat de prestatie extra speciaals maakt.

We danken de zevende plek voor een groot gedeelte aan de bezoekers van Snacknieuws, we willen jullie daarom ook enorm bedanken voor alle leuke reacties en positieve stemmen. De uitslag van de verkiezing bestaat namelijk voor een gedeelte uit de stemmen van bezoekers en voor een gedeelte uit de mening van een deskundige jury. Foodblog Culy.nl is eerste geworden bij de verkiezing. Bekijk de complete uitslag.

De uitslag is een bevestiging dat we goed bezig zijn, we zullen ons uiterste best doen om te laten zien dat we deze hoge uitslag waard zijn. Door de zevende plek mogen we heel het jaar de onderstaande mooie vermelding op onze website hebben staan en daar zijn we natuurlijk maar wat trots op. Nu is het tijd voor een feestje. De vlag kan uit, de champagne kan open en de frituur kan aan!

7de Beste Foodblog

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Snacknieuws zevende van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *