Tussen kunst en knakworst

hotdogsEen knakworst is een duurzame snack. Het vlees dat niet gebruikt kan worden voor andere doeleinden kan nog prima gebruikt worden voor een knakworst. Het is daarnaast een snack met een gevoel voor kunst. Want wie had gehad dat er zulke mooie kunstwerken gemaakt kunnen worden met een knakworst?

Maar foodstylist Erik Vernieuwe en fotograaf Kris De Smedt hadden de kunst van de knakworst doorzien. In de serie “wienerrific” maken ze voor Burpzine een aantal creaties met knakworst die niet onderdoen voor kunst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door burpzine (@burpzine)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door burpzine (@burpzine)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door burpzine (@burpzine)

Deel dit op

Meer vet nieuws

Snacknieuws test Papadia van Papa John’s

Papa John’s heeft onlangs de Papadia in Nederland geïntroduceerd. Een lunch gerecht gebaseerd op het het Italiaanse gerecht Piadina. Deze nieuwe snack heeft onze aandacht gewekt en willen we daarom graag zelf proberen. Hup, bestellen maar!

Remia introduceert Fritessaus Zero zonder suiker

Remia heeft een fritessaus aan het assortiment toegevoegd die geen suiker bevat. Waar mayonaise aan wettelijke eisen moet voldoen en geen suiker bevat kan alles aangemerkt worden als fritessaus of frietsaus. Fritessaus is vaak een stuk zoeter dan mayonaise en zit daarom ook vaak vol met suikers.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *