Cafetaria top100 2014-2015Eind oktober worden alle cafetaria-eigenaren een beetje zenuwachtig. Dit heeft niet te maken met de komst van Sinterklaas of de winterperiode. Nee, eind oktober wordt de meest prestigieuze prijs voor cafetariahouders uitgereikt, namelijk de cafetaria top 100. Er staat veel op het spel want naast de titel, en de beker krijgt de winnaar enorm veel publiciteit.

Er is cafetaria’s daarom veel aangelegen om in de cafetaria top 100 te staan. De lijst komt tot stand doordat het vakblad Snackkoerier alle deelnemende cafetaria’s laat bezoeken. Dit doen zogenaamde mystery guests. Deze anonieme bezoekers kijken in eerste instantie naar de producten van de cafetaria’s maar daarnaast ook naar klantvriendelijkheid, uitstraling, assortiment, hygiëne en originaliteit. Door het sterke deelnemers veld en de uitgebreide lijst van winnaars is het voor vele al een eer op een plek te krijgen in de cafetaria top 100.

Uitslag Cafetaria top 100 van 2014
Op maandag 27 oktober 2014 werd de verkiezing voor de 22ste keer gehouden. In 2013 won Snacksalon De Schelp uit Roelofarendsveen, tweede werd Bon Appetit uit Rijsbergen en het podium werd gecompleteerd door Family Fijnaart uit Hoogvliet. Ook dit jaar zijn er weer een hoop verrassingen, stijgers en dalers en maar liefst 45 nieuwe bedrijven in de cafetaria top 100. Dit jaar is de top 10 van de cafetaria top 100 als volgt:

1.
Bon Appetit
Rijsbergen
2.
Alida’s Smulpaleis
Roden
3.
Snackpoint Zöstere
Susteren
4.
Family Fijnaart
Fijnaart
5.
De KomEet
Schijndel
6.
Kwalitaria Oostvoorn
Oostvoorn
7.
KwalitariaXL
Best
8.
Pleintje
Etten-Leur
9.
Family Lisse
Lisse
10.
Het Oude Raedthuys
Cothen

Bekijk de complete lijst op de website van Snackkoerier.

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Uitslag Cafetaria top 100 2014

 1. Die site van snackkoerier is verschrikkelijk. Je mag drie pagina’s bekijken dan moet je inloggen. In wat voor Zuid Koreaanse staat leven we? Kom op zeg, open gooien die handel. Zo jaag je mensen weg van de site en weet ik nog steeds niet op welke plek sommige cafetaria’s staan.

  Gelukkig kan ik hier in ieder geval de top 10 zien, zonder in te loggen, haha!

 2. wat toch grappig….ik wist niet dat Drenthe een plaatsnaam was…
  waarom noem je alle andere plaatsen bij naam maar bij de nr. 2 de provincie?

 3. Net terug van wipp in nummer 63 van de snackkoerier prijs eerst krijg ik het verkeerde daarna krijg ik mijn kabeljauw die niet gaar was terug gegeven
  Er werd weer opnieuw voor mij gebakken en ja hoor weer niet gaar
  de friet was voor 1/3 wel driedubbel gebakken en de frietsaus is op rantsoen
  Het is heel erg gesteld met de snackbars in Nederland als zo n zaak plaats 63 haalt of de gene die hier testen weten niet hoe lekkere friet moet smaken
  Ga een keer naar Vleuten dan weet je hoe lekker friet en andere lekkernijen horen te smaken groeten sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *