McDonald's Deluxe lijn 2024

Upgrade jouw smaakbeleving met de nieuwe McDonald’s deluxe lijn

McDonald's Deluxe lijn 2024McDonald’s heeft diverse burgers tijdelijk voorzien van een upgrade in de Deluxe range. Voor slechts €4,25 krijg je nu tijdelijk meer smaak en genot. De Quarter Pounder, McChicken, McPlant en McFish zijn elk tijdelijk voorzien van extra ingrediënten zoals ijsbergsla, tomaat en cheddar.

Quarter Pounder Deluxe
Ervaar de Quarter Pounder Deluxe met sappig 100% rundvlees, cheddar smeltkaas, verse uitjes en augurk. Maar wacht, er is meer! Tijdelijk extra rijk belegd met een heerlijke frisse tomaat en knapperige ijsbergsla.

McChicken Deluxe
Voor de liefhebbers van knapperigheid is er de McChicken Deluxe. Gehuld in een krokant laagje, met verse sla en een frisse sandwichsaus op een getoast sesambroodje. En nu, met een verrukkelijke frisse tomaat en smeuïge cheddar smeltkaas.

McDonald's Deluxe lijn 2024

McPlant
Speciaal voor de plant-based genieters is er de McPlant Deluxe. Geniet van een sappige plantaardige burger van Beyond Meat, geserveerd op een sesambroodje met cheddar kaas, tomaat, frisse sla, verse uitjes, fijne augurk slices, en afgemaakt met mosterd, ketchup en sandwichsaus.

Filet-O-Fish Deluxe
Laat je verleiden door de Filet-O-Fish Deluxe, bedekt met een romige saus op een zacht, gestoomd broodje. En nu, tijdelijk extra rijk belegd met heerlijke frisse tomaat en knapperige ijsbergsla.

De Deluxe lijn is tijdelijk verkrijgbaar bij McDonald’s. De Quarter Pounder Deluxe, McChicken Deluxe, McPlant en McFish Deluxe zijn verkrijgbaar voor € 4,25 per stuk.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Upgrade jouw smaakbeleving met de nieuwe McDonald’s deluxe lijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *