Kipkluifjes

3 heerlijke snacks uit de airfryer

KipkluifjesGa je binnenkort een feestje geven? Dan wil je je gasten natuurlijk trakteren op lekkere hapjes en snacks. Naast de borrelnootjes, chips en andere standaard snacks zijn warme snacks voor in de avond echt onmisbaar. In dit artikel delen we 3 heerlijke snacks van Asian Food Lovers die je makkelijk met de airfryer maakt en snel klaar zijn. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil tijdens een feestje lang in de keuken staan, toch?

Gezonde noodles
Noodles is een geweldig recept voor als je weinig tijd hebt en toch een lekkere, gezonde snack op tafel wilt zetten. Met maar drie ingrediënten en 15 minuten in de airfryer is het zo klaar. Je moet alleen soba noodles bestellen, groenten naar eigen keuze halen en een eiwitbron zoals kip gebruiken. Het is ook minder werk dan zelf ramen of roerbakgerechten maken. Je kunt de ingrediënten aanpassen aan wat je zelf lekker vindt. Voeg naar smaak verschillende groenten toe, zoals ui, paprika, broccoli, wortels en meer. Kook de noedels op het fornuis en maak het roerbakgerecht snel in de airfryer. De airfryer is handig in de keuken en ideaal om dit gerecht even in elkaar te zetten.

Sticky kippenpoten
Sticky kippenpoten zijn ook echt heerlijk en ook deze kun je gemakkelijk maken in de Airfryer, zelfs in grote hoeveelheden voor een feestje. De marinade met arachideolie, barbecuesaus, knoflook, gerookte paprikapoeder, kerrie, zout en peper zorgt voor een heerlijke smaak. Marineer 18 kippenpoten in deze mix en bak ze daarna op 200°C in de Airfryer tot ze knapperig en plakkerig zijn. Serveer ze met wat limoensap en gehakte koriander om extra smaak toe te voegen. Kippenpoten doen het altijd goed en die moet je dan eigenlijk ook echt een keer maken!

Knapperige uienringen
Dit recept voor gepaneerde uienringen is ideaal voor iedereen die van gefrituurde uienringen houdt. Ze zijn knapperig maar toch “skinny”, dus bevatten ze minder vet. Het is een fantastische snack bij een koud biertje. Snijd een grote gele ui in ringen en paneer ze met een mix van bloem, paprikapoeder, zout, karnemelk en ei. Rol de uienringen door de panko gemengd met olijfolie voor een krokant jasje. Bak ze in de airfryer op 200°C tot ze goudbruin zijn. Serveer ze meteen en geniet ervan. Een feestje is geen feestje zonder een heerlijke snack op tafel. Stap daarom eens af van de standaard zakjes chips en popcorn en maak eens iets lekkers. Kies je voor de noodles, kippenpoten of uienringen?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *