Vernieuwde Van Dobben kroket op Horecava

Snackproducent Royaan laat tijdens de Horecava (7 t/m 10 januari 2013) de vernieuwde Van Dobben kroket proeven. Ook kunnen bezoekers aan de grootste horecabeurs van Nederland het nieuwe Broodje van Van Dobben proberen, een ambachtelijk bakkersbroodje met Van Dobben kroket.

Broodje met bite
Het nieuwe Broodje Van Dobben heeft een speciale vorm voor een Van Dobben kroket zodat u zonder knoeien van het broodje kunt genieten. Daarnaast heeft het broodje een bite en is zacht van binnen, net als de kroket zelf.

Eerlijke ingrediënten en smaak
Het nieuws van een vernieuwd recept voor de Van Dobben kroket lijkt vreemd, een paar dagen na de succesvolle krokettentest van Kassa. Maar Bart Bakker, CEO van Royaan geeft aan dat Van Dobben en Kwekkeboom de beste snacks op de markt willen zijn en producten verder met klanten willen ontwikkelen. Volgens Bart vragen consumenten in toenemende mate om smaakvolle kwalitatieve snacks. Eerlijke ingrediënten en smaak zijn daarin bepalend.

De vernieuwde kroket en het broodje zijn te proeven bij de stand van Royaan in Hal 10 (standnummer 10.308). Wij hebben een bezoek aan de stand van Royaan alvast genoteerd op onze to do lijst voor de Horecava, u ook?

Deel dit op

Meer vet nieuws

Zijde baconsjaal

Nee, dit is niet een enorme lap vlees, het is een sjaal van zijde met baconprint. Wie er mee gaat lopen dat weet ik niet maar als u echt dol bent op vlees dan is het misschien wel iets voor u. De sjaal is bedacht door de Zwitserse kunstenares Natalie Luder.

Het geheim van de currysaus

Hoe kwam Herta Heuwer tot het recept van haar geheime currysaus? Eerst wil ik verduidelijken wat een currywurst een currywurst maakt: dit is alleen de saus en de manier van snijden, snij je de worst niet en doe je er geen saus op maar bijvoorbeeld mosterd dan heb je een gewone bratwurst.


Reacties

  1. Coen

    Ik vind dat het broodje een beetje te groot is voor het kroketje. Zou het liever andersom zien, een grote kroket met een klein broodje dat alleen maar bedoeld is om je kroket vast te houden zonder dat je je handen brand 🙂

  2. Miranda

    Vandaag heb ik het broodje samen met kroket geproefd. Precies goed . Prima smaak, precies zoals ik een kroket zou moeten zijn. Mooi romig, prima vlees en een heerlijk broodje. Ik ben blij dat er eindelijk een bedrijf is die de oer hollandse snacks weer smaak gaat geven. Ik word er blij van! Ga zo door

  3. Marco

    Hmm… Van Dobben kroket…

    Heerlijk gewoonweg, zit meer smaak aan en heb het kroketje en broodje net achter de kiezen. Maar het is gewoonweg heerlijk en er zit echt waar veel smaak aan dan de gewone kroket 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *