Snackproducent Royaan laat tijdens de Horecava (7 t/m 10 januari 2013) de vernieuwde Van Dobben kroket proeven. Ook kunnen bezoekers aan de grootste horecabeurs van Nederland het nieuwe Broodje van Van Dobben proberen, een ambachtelijk bakkersbroodje met Van Dobben kroket.
Broodje met bite
Het nieuwe Broodje Van Dobben heeft een speciale vorm voor een Van Dobben kroket zodat u zonder knoeien van het broodje kunt genieten. Daarnaast heeft het broodje een bite en is zacht van binnen, net als de kroket zelf.
Eerlijke ingrediënten en smaak
Het nieuws van een vernieuwd recept voor de Van Dobben kroket lijkt vreemd, een paar dagen na de succesvolle krokettentest van Kassa. Maar Bart Bakker, CEO van Royaan geeft aan dat Van Dobben en Kwekkeboom de beste snacks op de markt willen zijn en producten verder met klanten willen ontwikkelen. Volgens Bart vragen consumenten in toenemende mate om smaakvolle kwalitatieve snacks. Eerlijke ingrediënten en smaak zijn daarin bepalend.
De vernieuwde kroket en het broodje zijn te proeven bij de stand van Royaan in Hal 10 (standnummer 10.308). Wij hebben een bezoek aan de stand van Royaan alvast genoteerd op onze to do lijst voor de Horecava, u ook?



Geef een reactie