Wat is de leukste snackbar van Nederland?

Frietje met mayonaiseWat is volgens u de beste en leukste snackbar van Nederland? U kunt het laten weten door mee te doen aan de verkiezing de leukste snackbar van Nederland. De snackbar moet op sfeer, klantvriendelijkheid, presentatie en prijs/kwaliteit verhouding hoog scoren om mee te dingen naar de hoofdprijs.

Klantenbinding en promotie
De verkiezing is opgebouwd uit meerdere rondes: eerst worden de beste snackbars per stad gekozen, daarna per provincie en tenslotte zal op 26 november tijdens de Horeca inspiratie vakbeurs de winnaar bekend gemaakt worden. Volgens Vote Company, de organisatie achter de verkiezing, is het een uitgelezen mogelijkheid voor klantenbinding en om de snackbar op een positieve manier te promoten.

Voorlopig loopt het nog niet echt storm met de verkiezing, in de meeste steden en dus ook op de meeste snackbars is slechts enkele keren gestemd. Zo maakt een snackbar met tien stemmen al kans om door te gaan naar de volgende ronde. Waarschijnlijk zijn er meerdere oorzaken voor de matige populariteit: de vereniging professionele frituurders (ProFri) heeft gewaarschuwd voor de verkiezing (er zou onrechtmatig gebruik gemaakt worden van mailadressen), daarnaast heeft de verkiezing nog lang niet de status van de door Snackkoerier georganiseerde Cafetaria top 100.

Volgens de organisatie maakt de verkiezing geen misbruik van uw mailadres, dus als u durft kunt u via de website van de leukste snackbarverkiezing een stem uitbrengen, u maakt dan kans op allerlei prijzen en per stem gaat er € 0,05 naar het goede doel (KiKa).

Deel dit op

Meer vet nieuws

Burger King introduceert Hands Free Whopper gadget

Wie houdt er niet van om zijn handen vrij te hebben tijdens het eten van een Whopper? Dat dacht Burger King in Puerto Rico toen ze de “Hands Free Whopper houder” bedachten. De Hands Free Whopper is een gadget ter ere van het 50 jarig bestaan van Burger King in Puerto Rico. Het product doet precies […]

We eten het liefst hamburgers van de barbecue

Campingaz deed onderzoek in Nederland en België naar onze barbecuegewoontes en nu blijkt dat we het liefst een hamburger op de barbecue bereiden. De top drie van favoriet barbecuevlees bestaat uit hamburgers (52%), kip (40%) en spiesjes (40%).


Reacties

  1. Aad Hertogs

    Kunnen jullie de branche melden dat in plaats van plastic bakjes in patatzaken er ook karton mogelijk is? Zag dit vandaag in de zaak “hooked on fish and chips” in Zierikzee. Mooie bijdrage aan een beter milieu.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *