Week van de croquet 2014

Week van de croquet: 13 – 21 september 2014

Week van de croquet 2014Voor het derde jaar op rij krijgt de croquet een speciale feestweek. Van zaterdag 13 september tot en met 21 september 2014 organiseert snackfabrikant Royaan de Nationale Week van de Croquet.

De week van de croquet: kroketten voor weinig
Royaan kennen we van Kwekkeboom en Van Dobben kroketten. Of zoals ze dat zelf zo luxe noemen: croquetten. Tijdens de week van de croquet zullen honderden horecagelegenheden en cafetaria’s in Nederland tegen een speciaal actietarief Van Dobben en Kwekkeboom croquetten aanbieden. Een croquet kost in de actieweek € 1,25 en een broodje croquet kost € 1,75.

Goed genieten van croquetten
Na 2012 en 2013 is het de derde opeenvolgende keer dat de croquet een eigen week krijgt. Dit jaar is er voor het thema “goed genieten” gekozen. Volgens Snoeks, Marketing Manager van Royaan, willen consumenten de snack weer ervaren als een lekkere en verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Dit is de reden dat Royaan in de ambachtelijke croquetten van Kwekkeboom en Van Dobben alleen de beste en natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *