Wie maakt de Lekkerste Loaded Fries?

Logo Loaded Fries wedstrijd 2021Remia Professioneel is op zoek naar de Lekkerste Loaded Fries van 2021. Dit zijn frietjes met een bijzondere, leuke en lekkere topping. Alle cafetaria’s en ondernemers die denken dat ze een kans maken kunnen meedoen.

Jury
Maar wie gaat al die lekkere porties friet beoordelen? Dat doet een vakjury bestaande uit Pierre Wind (chefkok en bekende tv-persoonlijkheid), Dennis van Asselt (ex-hoofdredacteur Snackkoerier) en Mitch Kramer (winnaar Lekkerste Loaded Fries 2020).

Prijzen
De winnaar krijgt naast een heleboel eer en aandacht, een trofee en ook een bedrag van €1500. De tweede en derde plaats gaan er met een prijzenpot van respectievelijk €750 en € 375 vandoor.

Er zijn diverse eisen om aan de wedstrijd mee te doen:

  • Een bereidingstijd van onder de 8 minuten.
  • Een verkoopprijs van onder de € 9,50.
  • Een kostprijs van onder de € 3,50.
  • Het gerecht moet minimaal één Remia Professioneel saus bevatten (basis in de vorm van een mayonaise of fritessaus is ook goed).

Inschrijven
Inschrijven kan via www.lekkersteloadedfries.nl. Hier staat alle info over de wedstrijd, het reglement en de laatste ontwikkelingen. De inschrijving loopt tot en met zondag 9 mei. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een voorselectie gehouden worden met een onaangekondigd bezoek. De grote finale is op maandag 31 mei (onder voorbehoud). 

Lekkerste Loaded Fries 2021

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *