Zo laat u Japanse vrouwen slikken als echte mannen

Zo laat u Japanse vrouwen slikken als echte mannenDe Japanse hamburgerketen Freshness Burger kwam erachter dat vrouwen kleinere hamburgers bestelden dan mannen. Waarom is dat? Japanse vrouwen willen hun mond niet wijd open doen in gezelschap van mannen. Ze vinden een kleine mond, een ochobo, aantrekkelijker. Bij noodles en rijst is dat geen probleem, maar wel bij een XL-burger. Welke oplossing bedacht Freshness Burger?


Advertentie


Culturele verschillen
Zoals u weet zijn er enorme verschillen tussen culturen. Amerikanen mogen graag de grootste sandwiches ter wereld maken. Braziliaanse mannen houden niet van een lange, dunne staaf (tsja,…). En in Nederland eten we frikandellen tot we niet meer kunnen. Het is dus niet zo gek dat Japanners ook hun eigen voorkeuren hebben. Maar kan een Japanse vrouw een grote hamburger eten zonder haar mond wijd open te doen?

Wikkel als nette oplossing
Freshness Burger heeft als oplossing een nieuw product bedacht dat zij de Liberation Wrapper (bevrijdingswikkel) noemt. Het komt erop neer dat de hamburger in een wikkel zit die de onderkant van een vrouwengezicht bedekt. Daardoor is haar mond niet zichtbaar als zij vol enthousiasme in een grote hamburger hapt.

Op de buitenkant van de Liberation Wrapper is een Japans model afgebeeld met haar mond gesloten, zodat het lijkt of de Japanse vrouw zeer beschaafd aan het eten is. Handig toch? Bekijk ook de video hieronder…

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

6 gedachten over “Zo laat u Japanse vrouwen slikken als echte mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *