Taco_Bell

Zwangere vrouwen krijgen bevallingsdrang van Taco Bell

Taco_BellIn de categorie mythes: zwangere vrouwen die willen bevallen moeten bij Taco Bell gaan eten. Of het door de kruiden komt of door iets anders dat weten we niet maar zwangere vrouwen zouden aandrang krijgen om te bevallen van de taco’s. Het lijkt in eerste instantie een broodje aap maar het internet staat er vol mee (dat zegt uiteraard nog niets)!

Maar bij het babyforum van What to expect weten ze het zeker. Wie klaar is met die dikke buik moet snel naar taco Bell. De weeën zullen dan snel beginnen. En bij sommige zwangere vrouwen lijkt het te werken. Want in datzelfde forum stat het volgende: That’s crazy! I had Taco Bell yesterday, unknowingly, and had my baby girl this morning! I guess it’s worth a try! Of komt het toch door het Mexicaanse voedsel want een andere dame zegt: I had mexican food the night before I went into labor. Lol but it was real mexican, not Taco Bell. Ook op andere media waaronder Twitter krijgt het idee bijval.

Het is een algemeen gegeven dat aubergine, balsamico azijn en pittig eten de drang om te bevallen kunnen aanzwengelen. Maar het is lastig te bewijzen zeker als het om specifiek eten gaat. Hoogzwangere vrouwen kunnen HEEL wanhopig zijn. Die proberen alles!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *