-

Bij bezoek aan Pathé bioscoop mag men voorlopig eigen snacks meenemen
Waar horeca gelegenheden een maand zijn gesloten mogen bioscopen (voorlopig) openblijven. Echter mag daar tijdelijk geen snacks of drinken verkocht worden. De uitleg hierbij is dat afhalen alleen mag als het op een andere locatie genuttigd wordt. Omdat het verkooppunt en het nuttigen onder hetzelfde dak plaatsvindt mag dit niet.
-

Japanse Burger King censureert Fake Burger
De Japanse Burger King gaat vandaag een geheime burger introduceren. Maar hoe maakt men reclame voor een burger die nog geheim moet blijven?
-

Kipnugget de ruimte in gelanceerd
Een kipnugget is aan een speciale ballon de ruimte in gestuurd. Reden voor dit bijzondere fenomeen was de verjaardag van een Britse winkelketen.
-

McDonald’s introduceert Veggie McKroket
De McKroket van McDonald’s is nu ook tijdelijk in een vegetarische variant beschikbaar. Met vegetarisch draadjesvlees, een vleesvervanger op basis van eiwit en een beetje peterselie wordt het vlees van de McKroket burger vervangen. De Veggie McKroket zal verder veel lijken op de rundvlees variant, het broodje en de saus blijven hetzelfde.
-

In Zuid-Korea serveren ze alleen nog maar hamburgers zonder tomaten
Fastfoodketens in Zuid-Korea hebben te kampen met een te kort aan tomaten. Ze proberen klanten dus op diverse manieren te verleiden om een hamburger te bestellen zonder tomaten.
-

Met dit mondkapje op kan er gewoon gesnackt worden
Op steeds meer plekken is er een mondkapjes plicht of in ieder geval een advies. Maar hoe moeten we daarmee nou snacken? Gelukkig is er een slimme Japanner die een mondkapje heeft bedacht waarmee, bij het dragen van het kapje, gewoon gegeten kan worden.
-

We bestellen het liefst op vrijdag om 19:47 Amerikaans en Italiaans eten
Bezorgdienst Deliveroo bestaat vijf jaar en beschikt daarom over een hoop data. Zo bestellen we het liefst Italiaanse en Amerikaanse (fastfood) gerechten, is de favoriete besteldag vrijdag en bestellen we steeds later op de avond.
-

Gorija-burger is de beste burger van de Benelux
Mitch Kramer en Rohini Atwaroe van Ter Marsch & Co uit Amsterdam hebben met hun Gorija-burger de beste vlees hamburger van de Benelux gemaakt. In de plant based categorie won The Set Me On Fire Burger van Roland en Audrey Biermans van Vitam Catering Bovag uit Bunnik.
-

Snacknieuws test luxe kroketten van Vanreusel
Snackfabrikant Vanreusel introduceerde onlangs een nieuw assortiment aan luxe kroketten en bitterballen. Bij dergelijk nieuws staan we te trappelen om onze tanden er in te zetten. Gelukkig mochten we van Vanreusel de twee varianten proberen: de rundvleeskroket en draadjesvleeskroket. Deze kroketten zijn dus ook in bitterbalvorm verkrijgbaar.
Waar gaat het over?
-
Tip van Sjef: neem voldoende frikandellen mee op vakantie.
–
Over Nederlanders missen vooral oer-Hollandse snacks op vakantie
-
Hopelijk worden frikandellen goedkoper.
–
Over Frikandel fors duurder: snackprijs in 25 jaar verdrievoudigd
-
Lang leve frikandellen!
–
Over Friet, kroket en frikandel meest bestelde snacks bij Uber Eats
https://www.ah.nl/producten/product/wi601305/dr-oetker-ristorante-pizza-tiramisu Scheelt weer een ritje naar Duitsland
– Dr. Oetker
Over Dr. Oetker viert 40 jaar Ristorante met verrassende Tiramisu birthday edition