Barbecueën in de winter is steeds populairder

Spareribs barbecueUit onderzoek van De Barbecue Boer blijkt dat we de afgelopen jaren steeds vaker in de winter barbecueën. Sinds 2017 is er jaarlijks een stijging van 30% te zien in het aantal bestelde barbecue pakketten bij de leverancier.

Buiten
Dick Kevelam, eigenaar van De Barbecue Boer, geeft aan dat ze steeds vaker bij klanten in de tuin lampjes ophangen, vuurkorven aansteken, de partytent opzetten en lekker gaan barbecueën. Ook dit jaar verwachten ze weer een explosieve groei in het aantal barbecues in de wintertijd, zeker met de komende feestdagen. Daarnaast geeft een barbecue in de buitenlucht meer ruimte wat fijn is gezien de coronamaatregelen.

Winter barbecue pakket
Voor de winter barbecue is er ook een speciaal assortiment. Zo heeft de Barbecue Boer naast de vleessoorten en salades ook uit meer typische winterse gerechten zoals goulash en/of erwtensoep, zachte stoofpeertjes en slagersvlees, zoals Houthakkersteak en Oma’s stoofpotje in een pannetje.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Frietje sociaal, voor wie het even moeilijk heeft

Friethoes in Haarlem heeft de mogelijkheid om een frietje sociaal te kopen. Dit is een frietje voor iemand anders die het op dat moment kan gebruiken.

Patat XMAS 2020

De kerstboom frikandel is weer verkrijgbaar

De kerstboom frikandel van cafetaria-eetmakerij ’t Pelkhuisje uit Winterswijk is weer terug. De snack is zowel los als gecombineerd met friet verkrijgbaar.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *