Bedenker kapsalon overleden op 47-jarige leeftijd

Kapsalon

Nataniël ‘Tati’ Gomes, de bedenker van de kapsalon, is overleden op 47-jarige leeftijd. De Rotterdamse kapper bedacht het gerecht in 2003 en heeft inmiddels een bijzondere status gekregen binnen de snackwereld.

Het gerecht met friet, shoarma of kebab, tomaat, sla, sambal en knoflooksaus en daaroverheen gesmolten kaas is niet meer weg te denken uit de snackbar. Gomes bestelde het gerecht altijd bij een Rotterdamse shoarmazaak in de buurt. Het gerecht werd omgedoopt tot kapsalon omdat Gomes eigenaar was van een kapperzaak.

Aandacht
Binnen de kortste keren werd de kapsalon door heel Nederland gegeten en zelfs ver daarbuiten. Ook in Amerika, Thailand en Nepal hadden ze van het gerecht gehoord. Zelfs het station van Rotterdam kreeg de bijnaam station kapsalon omdat de vorm lijkt op het bakje. Het zorgde voor enorm veel aandacht voor Gomes en zijn kapsalon. Mensen kwamen van ver om hem te bedanken en zich te laten knippen. Hij bleef er rustig en bescheiden onder. Het is nog onduidelijk waaraan Gomes is overleden.

Kapsalon
Een kapsalon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *