Boek Over frituren laat zien waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

Boek Over FriturenOp de cover van het boek Over frituren prijkt een sticker met ‘Fuck de airfryer’. Een duidelijk statement. Want volgens de schrijver, die onder het pseudoniem Meneer Wateetons het boek heeft geschreven, is frituren is de beste kooktechniek op aarde.

Frituren is dé methode om je voedsel zowel sappig als goudgeel én heerlijk krokant te maken. In Over frituren laat Meneer Wateetons je op een leuke manier en met veel humor de eindeloze mogelijkheden van het frituren zien. Het staat vol met meer dan 75 recepten: van kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) vanuit de hele wereld. Van Japanse tempura tot Spaanse churros en Indiase Gulab janum.

Het boek staat verder vol met verrassende toepassingen van de frituurpan en zelfs een manier om een Mexicano van Lego te maken! Over frituren is op diverse locaties verkrijgbaar waaronder Bol.com voor €32. Om de lancering van het frituurhandboek te vieren zijn er tot 16 september frituurworkshops te volgen via deze website.

Boek Over Frituren

 

Deel dit snacknieuws op:

1 thought on “Boek Over frituren laat zien waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.