Borrelmaatjes Van Geloven terug van niet weggeweest

BorrelmaatjesDe borrelmaatje van Van Geloven zijn terug. Terug van nooit weggeweest! Op de Horecava van 2019 werden de Borrelmaatjes geïntroduceerd. Dit jaar pakt Van Geloven uit met een enorme stand en een snackmuur waar de borrelmaatjes in worden uitgeserveerd maar wat zijn de borrelmaatjes ook alweer?

Onder de vlag Van Geloven zitten een hoop toppers, elk van deze merken heeft weer een favoriete snack. Al die snacks vormen samen de Borrelmaatjes. Zo heeft Van Dobben een mini kalfscroquet, Welten Snacks een Mini Bami Oriëntal, Van Lieshout een Mini Frikandel, Mora Mini Crispy Chicken, de Bourgondiër een mini rundkroket en zorgt Souflesse voor de Mini kaassoufflé. Alles bij elkaar is een een goed gevulde borrelplank waar alle toppers zijn vertegenwoordigd!

Borrelmaatjes closeup

De Borrelmaatjes worden bij de groothandel verkocht in een doos van 72 stuks, iedere snack zit er 12 keer in. Omdat de snacks allemaal een gelijke baktijd hebben is het makkelijk te bereiden. Maar het belangrijkste is dat ze erg goed smaken. Hopelijk gaan we deze snacks dus veel tegenkomen tijdens het borrelen.

Borrelmaatjes

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Borrelmaatjes Van Geloven terug van niet weggeweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *