Karma Kebab verovert Nederland

Karma Kebab VitrineDe Karma Kebab werd bedacht voor Lowlands en het was zo’n succes dat het broodje in de prijzen viel bij de Horecava Innovation Award. Geen broodje met vlees maar een broodje van gebakken zuurdesem, knoflooksaus, met knolselderij en graan.

Horecava
Op de Horecava pakt Karma Kebab flink uit. De discoballen hangen in de stand, je valt bijna over de botsauto in het gangpad en er staat een enorme rij te wachten op de vegetarische versie van het broodje kebab. De reacties zijn erg positief. Niet alleen bij vegetariërs maar ook bij vleesliefhebbers.

Karma Kebab Disco

Utrecht
Maar wie het gemist heeft kan Karma Kebab ook bezoeken in Utrecht waar ze een enorme ruimte hebben met 400m2 restaurant/bar, 250m2 terras en een enorme evenementenhal. Het terrein is gevuld met botsauto’s, vuurkorven een automatiek, een enorme bar en ga zo maar door. Daar wordt de Karma kebab geserveerd bijvoorbeeld op een classic pita of als Kapsalon. Het is dus zeker een bezoekje waard.

Supermarkt
Ook zijn er pakketen verkrijgbaar bij diverse winkels zoals Crisp, PicNic, Jumbo en Deka-markt. Daarmee verovert Karma Kebab niet alleen de harten van de Horecava bezoekers of van Utrechtrenaren maar van heel Nederland.

Karma Kebab Vitrine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *