Lamb Weston maakt de knapperigste frietjes die je ooit hebt gegeten

Really Crunchy Fries “Dit zijn de knapperigste frietjes die je ooit hebt gegeten.” Het is nogal een statement dat Lamb Weston maakt bij het aanprijzen van de Really Crunchy Fries. Maar het blijkt wel degelijk te kloppen want tijdens een proefsessie op de Horecava kraken de frietjes in mijn mond.


Advertentie


30 minuten krokant
Door gebruik te maken van een speciale coating gemaakt van het eiwit van erwten zijn de Really Crunchy Fries tot 30 minuten krokant. De frietjes hebben een knapperige buitenkant en een luchtige aardappelstructuur aan de binnenkant. Door de coating zijn de frietjes uitermate geschikt voor bezorgen of afhalen. Dat ze krokant zijn hebben we aan den lijve ondervonden. Ze kraken en knisperen met iedere hap alsof het chips zijn. Terwijl de binnenkant zacht en warm is. We hadden echter niet het geduld om 30 minuten te wachten, dus dat ze met bezorgen lang warm blijven moeten we dan maar aannemen.

Really Crunchy Fries

De Really Crunchy Fries zijn er in drie soorten: een variant die lijkt op Franse Friet, dunne frietjes van 6 mm (Type: 6×6), een  langere variant van 9 mm dik (9×9) en een variant van 9mm met schil (9×9 skin-on). De variant met schil is daarnast 6% duurzamer omdat er minder afval is in het productieproces van de frieten.

Really Crunchy Fries
Really Crunchy Fries

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Lamb Weston maakt de knapperigste frietjes die je ooit hebt gegeten

  • 18 januari 2023 om 11:50
    Permalink

    Bedankt voor de review! Waar kan ik die halen? Thanks

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *