Burger King kust Ronald McDonald

Burger King kust Ronald McDonaldIn Finland heeft Burger King op een ludieke manier aandacht gevraagd voor de Helsinki’s Pride Week. In een advertentie werd een King zoenend afgebeeld met Ronald McDonald. Liefde overwint alles.


Advertentie


Anti homo organisatie
De advertentie werd goed ontvangen en kreeg veel positieve reacties. Maar uiteraard zijn er ook mensen niet zo over te spreken. Zo ook de Americans for Truth About Homosexuality (AFTAH). Je zou zeggen dat er genoeg problemen in Amerika zijn , maar deze partij maakt zich druk om een advertentie in Finland. Volgens een woordvoerder van de organisatie is de advertentie pervers en een aanval op jongeren en de Amerikaanse cultuur.

Burger King kust Ronald McDonald

Proud Whopper
Wat vooral pijn doet is dat het twee grote Amerikaanse ketens betreft die volgens de anti-homo organisatie te kakken worden gezet. Ook zou het ingaan tegen de Bijbelse waarden. Burger King lijkt er niet zo van onder de indruk. De keten is er voor iedereen. Ze hebben zich vaker positief uitgelaten naar de LGBT+ community. Zo werd er onder meer een Proud Whopper geïntroduceerd.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *