BBQ

Schoonmaken van barbecue is grootste irritatiepunt

BBQBarbecueën is genieten van het weer, lekker eten en van gezelligheid. Toch zijn er diverse zaken waaraan wij ons tijdens of na het barbecueën irriteren.

Schoonmaken, stinken en geluid
De Barbecue Boer deed onlangs onderzoek naar onze barbecue gebruiken. Eerder werd al een belangrijke uitkomst van dit onderzoek gedeeld  waaruit bleek dat mannen geen groenten of vegetarische burgers van de barbecue eten. Nu blijken er dus ook diverse zaken te zijn die ons barbecue plezier in de weg staan. Bovenaan de irritatielijst staat met 18% het schoonmaken van de barbecue. Mensen die niet goed kunnen barbecueën (17%) en geluidsoverlast van buren scoren ook hoog (13%). Verder zijn er nog klachten over het weer en de barbecue van iemand anders die stinkt.

Zelf niet schuldig
Het blijkt overigens lastig om de hand in eigen boezem te steken want het zijn vooral anderen waar het probleem ligt. Onze eigen barbecue? Nee die stinkt niet! Overlast produceren we ook niet en het is iemand anders die niet goed kan barbecueën. De open antwoorden op de vraag waar de barbecue irritaties vandaan komen bevestigen de conclusie: “Mensen die de barbecue 15 minuten voor ze willen gaan grillen pas aansteken.” “Als het donker gebakken is en niet gaar” en “Dat de buren niet weten hoe ze moeten BBQ’en.”

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *