Burgers bij KFC Japan ondergedompeld in kaas

KFC Japan Drowning in Cheese Fillet BurgerIn het Land van de Rijzende Zon weten ze hoe ze snacks moeten maken. KFC Japan brengt nieuwe snacks uit waarbij kaas de hoofdrol speelt. Deze burgers, aangepast aan lokale voorkeuren, zijn het antwoord op de onstilbare honger van de Japanse klanten naar alles wat met kaas te maken heeft.

Drowning in Cheese Fillet Burger
Terwijl de winter over de wereld raast, is er een universeel verlangen naar troostrijke voeding. KFC Japan speelt hier perfect op in met hun verleidelijke kaascreaties, zowel in burger- als snackvorm. De ster van de show is de herziene “Drowning in Cheese Fillet Burger” range, die met veel succes terugkeert. De Cheddar Cheese versie, op verzoek van fans, wordt vergezeld door de Raclette Cheese variant. Deze laatste dompelt de gefrituurde kipfilet onder in een weelderige zee van witte kaassaus.

KFC Japan Drowning in Cheese Fillet Burger

Gemaakt van drie verschillende kaassoorten, waaronder de hartige raclette, biedt deze witte saus met knoflook en peper een rijke en unieke smaak die de Cheddar Cheese burger overtreft. Geruchten gaan dat deze burgers meer kaas bevatten dan ooit tevoren, waarmee ze de zwaarste Drowning Burgers in de geschiedenis van de keten worden.

Cheese Pie
Voor degenen die vinden dat er nooit genoeg kaas is, introduceert KFC Japan de “Noukou Cheese Pie.” Deze hartige traktatie bevat een zachte en zoute kaasvulling binnenin een knapperige korst. Met drie soorten kaas biedt deze pie een intense smaakbeleving. De tegenstelling tussen de romige vulling en de krokante korst maakt het een onweerstaanbare snack voor kaasliefhebbers.

KFC Japan Cheese Pie

De Drowning in Cheese Fillet Burgers kosten 490 yen (€ 3,14) per stuk, terwijl de Rich Cheese Pie verkrijgbaar is voor 290 yen (€ 1,86). Deze smakelijke toevoegingen aan de menukaart zijn beschikbaar in KFC-vestigingen door heel Japan vanaf 4 januari, maar wees er snel bij, want op is op.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *