De leukste snackgrappen van 2019

Crocky pepermuntsmaakVandaag worden er diverse nieuwe snacks geïntroduceerd. Maar helaas, de meeste zijn te mooi om waar te zijn. Wie op de kalender kijkt ziet dan ook dat het 1 april is. Helaas die aparte chips smaak gaat er niet komen… Domino’s Pizza’s zullen niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn. En zo kunnen we nog even door gaan.

Domino’s verkrijgbaar bij supermarkten
De pizzaketen Domino’s geeft in een advertentie aan dat ze vanaf maandag verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Wij adviseren u om er maar niet naar te vragen.

Domino's in supermarkt

Chips met pepermuntsmaak
Met alle vreemde chipssmaken die er bestaan is de nieuwe smaak van Crocky een geloofwaardig bericht. De chipsfabrikant heeft namelijk pepermunt chips geïntroduceerd. Het bijkomende voordeel van deze chips is dat de adem fris blijft.

Crocky pepermuntsmaak

Remia Patatsaus
Er is altijd discussie of het nou friet of patat moet heten. Remia heeft daarom besloten de frietsaus aan te passen naar patatsaus.

Patatsaus

Pizza 3D printer
New York Pizza heeft op het station van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag een 3D printer geplaatst. De printer is samen met 3D Hubs bedacht en zou pizza’s kunnen printen.

Bar-le-Duc Waterijs
Waterfabrikant Bar-le-Duc heeft vandaag waterijs geïntroduceerd. Het ijs bevat geen smaak want het is echt alleen gemaakt van water.

Bar-le-Duc waterijs

Plofkraak FEBO

FEBO maakt vandaag melding van de eerste plofkraak ooit in een snackbar.

Plofkraak FEBO

En verder…

  • Supermarkt Hoogvliet geeft aan dat de pepernoten al in de schappen liggen. Al of nog steeds…
  • Worstenfabrikant Huls gaat beginnen met 25 cent statiegeld te vragen op het kartonnen velletje dat aan de worst vast zit.

We zullen dit bericht gaande de dag bijwerken met andere snackgrappen. Heeft u een snackgerelateerde 1 april grap gezien? Laat het ons weten via een reactie.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *