Frikandel Tompouce

De leukste snackgrappen van 2023

Frikandel TompouceWat een fantastische nieuwe snacks komen er weer aan! Maar trap er niet in, want vandaag is het 1 april. Dus helaas ook de volgende snacks zullen het daglicht waarschijnlijk nooit zien.

De frikandel tompouce
Van een frikandel tompouce zouden we nog best enthousiast kunnen worden. Maar mensen die naar de Vomar gaan om deze nieuwe snack te kopen, komen waarschijnlijk bedrogen uit. Best jammer want hoe zou het smaken? HEMA doe je ding!
Frikandel Tompouce

De vijf vingerige KitKat
KitKat’s zijn als zins mensheugenis met zijn vieren in een pakketje. Er is zelfs een variant met acht (dubbele portie). Om een volledige hand te maken komt KitKat nu met vier en een duim. Het zou nog kunnen, totdat je op de kalender kijkt.
KitKat Five

Spare Rib Express Bucket
Ook Spare Rib Express doet een duit in het zakje met het introduceren van een Party Bucket. Deze bucket bevat met de smaken: Esma, Baco, Mojito, Sex on the beach, Gin Tonic en Cosmopolitan. Ook best nog geloofwaardig, maar niet op 1 april.

Spare Rib Express Cocktail ribs

Glijmiddel met pizzasmaak
New York Pizza en EasyToys zijn een samenwerking aangegaan voor glijmiddel met pizzasmaak. Over een paar dagen liggen Pepperoni, BBQ Chicken en cinnamon bread in de winkels.

Glijmiddel Pizzasmaak

100% NL Oranje frikandel
Er zijn vaker oranje snacks geïntroduceerd, dus dit lijkt een geloofwaardig verhaal te zijn. Toch zijn er veel dingen waar we vraagtekens bij zetten. Daarom lijkt ook de Oranje frikandel een 1 april grap.
100% NL Frikandel

Dunkin’ Pizza met donutdeeg
Ook van Dunkin’ kregen we een redelijk geloofwaardig persbericht toegestuurd. Het toevoegen van producten om in een segment een groei te realiseren komt vaker voor. Maar om dat te doen met pizza met een bodem van donutdeeg, dat is wel erg bijzonder.

Dunkin’ viert zesjarig bestaan met Donut Pizza

Pizza’s bezorgen met scoot mobiel
Pizzaketen Domino’s gaat pizza’s bezorgen met een scoot mobiel. Maar gaat de scootmobiel het winnen van de elektrische fiets? In een filmpje van vandaag nemen de twee het tegen elkaar op. En het antwoord blijkt nee, dus Domino’s heeft zelf al aangegeven dat het een grap is.

Pizza op brood
Dr. Oetker komt met pizza uit een potje. Handig op een boterham of een toastje. Uiteraard is dit ook een grapje. De bakafdeling van Dr. Oetker zat ook niet stil en verzon een Oet Care huidverzorging met onder meer een gezichtsmasker van brownies.

Dr. Oetker Pizza in potje

Besparen bij Oma Bobs
De kosten stijgen, ook bij het maken van bitterballen. Daarom voorziet Oma Bobs de bitterballen niet meer van paneermeel.
Oma Bobs 1april

In de loop van de dag zullen we het artikel verder uitbreiden. Heb je een leuke snackgrap gezien? Deel het dan met ons via een reactie.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *