Nationale eettest 2015

Nationale eettest 2015Op woensdag 28 januari werd De Nationale Eettest op BNN uitgezonden. In een veelzijdige quiz met onder meer vragen over snacks, eieren, de calorieën in verschillende dranken en de melkproductie van koeien was Menno de Koning van Heel Holland Bakt de beste bekende Nederlander. Ook Snacknieuws was aanwezig: in het vak met foodbloggers zat Hans Mingema Sr., blogger Roger Bloem zat in het vak met snackers.

Voldoende
We zullen maar meteen eerlijk zijn, Hans had net een voldoende. Bij de snackvragen had hij natuurlijk een goede score maar wat weten wij snackers nou van Gojibessen, of de houdbaarheidsdatum van een ei? Soms moest er dus gegokt worden. Het publiekvak met onze fans, de snackers, deed het een stuk beter. Zij waren het beste vak en bleven de boeren, truckers, super foodies en de foodbloggers voor. De winnares kwam wel uit het foodbloggers vak.

Terugkijken Nationale eettest
U kunt De Nationale Eettest van 2015 ook zelf maken via de website van BNN. Ook kunt u de quiz, georganiseerd door Paul de Leeuw, terugkijken. En heeft u een hogere score? Met gokken of wist u de antwoorden echt?

Foodbloggers eettest

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *