Turbochef pizzaDe Turbochef Fire is een nieuw paradepaardje uit de stal van Levens Cooking & Baking Systems. Het is een makkelijk verplaatsbare pizzaoven. Als je over fastfood en fastservice praat dan hoort dit apparaat er zeker bij. Want wat dacht u van een pizza salami in 90 seconden dampend op uw bord?

Specificaties
U krijgt een ambachtelijke krokante pizza, alsof deze boven vuur zou zijn gebakken maar wel met een constante kwaliteit omdat de Fire een vast voorgeprogrammeerd programma afdraait. We hadden de primeur om deze oven (helaas nog niet werkend) te zien op de Horecava.

Er kunnen maximaal pizza’s tot 14 inch (= 35,5 cm) in. Eentje per keer. De Fire heeft een stoer uiterlijk en kan overal staan. Het is een hete lucht oven en dus snel op temperatuur, hij valt dan ook onder de categorie ”rapid cooking oven”. De kleur van de behuizing kan aangepast worden naar uw interieur.

Wilt u nu met die ambachtelijke warme Pizza de blits maken bij uw vriend of vriendin? Dan heeft Levens ook hiervoor de perfecte oplossing en die heet:

cooktek pizza delivery systemCookTek Pizza Delivery System
Dit systeem bestaat uit 2 componenten een thermische tas met metalen schijf en een oplader met inductie. Dit zeer geavanceerde systeem houd de bezorgtas tot 45 minuten op 70C en het opladen voor een volgende rit duurt maar 60 seconden.

Dus niet getreuzeld pak die pizza in en spring op uw scooter.

Pizzakoeriers (Flickr: https://www.flickr.com/photos/d_vdm/)

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *