Diablo’s op de Horecava

Diablos BeckersOok ik ben onlangs op de Horecava blij en minder blij verrast door de nieuwste lanceringen van grote en kleine snackmerken. Kalfsfrikandellen, de Anonimo, Boeren Bitterballen, mijn maag was al goed gevuld voor ik bij de stand van Beckers aankwam.


Advertentie


Chilisaus en gehakt
Na wat nieuwsgierig rond te hebben gekeken viel mij op dat ze een nieuwe snack introduceerden; de Diablo’s, wat belooft een pittige variant van de loempia te zijn.
De Diablo’s zijn verkrijgbaar in een verpakking van 60 stuks en zijn ongeveer zo groot als je duim. Het heeft de look van een mini-loempia, maar dan rood.
Diablo’s zijn gemaakt van kipgehakt en heerlijke kruiden met een pittige bite, doordat ze chilisaus în de snack hebben verwerkt. Omdat ik zelf van pittig eten houd was ik zeer nieuwsgierig naar deze nieuwe ontwikkeling bij Beckers.

Borrelkaart
De snack viel bijzonder goed in de smaak. Het krokante van een loempia met de vertrouwde heerlijke smaak van de inhoud gecombineerd met een pittige bite, is precies wat ik graag toegevoegd zou zien aan de borrelkaart in de kroeg. Ook prima te bestellen als bijgerechtje als je patat gaat halen bij de snackbar!

Diablos Beckers

Ginny Ramkisoen

Opgegroeid met de frituurpan thuis, zijn snacks niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik ben iedere week wel in een snackbar te vinden en vertel graag over hoe geweldig ik het er vind.

2 gedachten over “Diablo’s op de Horecava

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *