Dit is het zomermenu van Kwalitaria

Crispy Chicken BurgerKwalitaria pakt weer uit met het zomermenu. Dit keer geen invloeden vanuit een bepaald land of keuken maar vier zomerse snacks en een lekker verfrissende milkshake.


Advertentie


  • We beginnen met de Crispy Chicken Burger van Kwalitaria. De burger is gemaakt met een knapperige kipfilet, een plak Beemster kaas, rucola, rode uienringen en plakjes augurk. Als saus is er mosterdsaus gebruikt. De Crispy Chicken burger is ook als menu verkrijgbaar met friet en salade. De burger is verkrijgbaar voor € 6,95.
   Crispy Chicken Burger
  • Daarnaast is er een Salsa Chicken Wrap verkrijgbaar bij het zomermenu. Dit is een wrap gevuld met crispy kip, rucola, geraspte cheddar kaas, rode uienringen en tomatensalsa. De wrap is verkrijgbaar voor € 6,50.
   Salsa Chicken wrap

 

 • Dan is er nog een verrassende special, een Nacho Special. Dit is een combinatie van friet met een topping van Mexicaanse nachos. Daarnaast bevat het gerecht tomatensalsa, guacamole, zure room, geraspte cheddar. De Nacho Special kost €7,95.
  Nacho Special
 • In ieder seizoensmenu is er altijd een kroket, zo ook deze zomer. Dit keer is het een Pulled Chicken Kroket. De kroket kost € 2,25
 • Afkoelen kan met een limoen citroen milkshake. Deze milkshake is verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf € 2,25.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *