Drie “vegetarische kip” pizza’s bij Domino’s

Veggi chicken pizzaPizzaketen Domino’s heeft drie “vegetarische kip” pizza’s aan de menukaart toegevoegd. Zoals dit doet vermoeden betreft het hier geen echte kip maar een vervanger die 100% plantaardig en veganistisch is. Volgens cijfers van GFK eet 67% van de Nederlanders één a twee dagen in de week geen vlees of vis.

Volgens Tyla Robinson, chef Domino’s Nederland, is smaak de belangrijkste reden waarom we vaak voor vlees kiezen. Terwijl we aan de andere kant zien dat één of meerdere dagen in de week geen vlees eten. Daarom werd er gezocht naar een variant die niet onderdoet voor de ‘gewone’ kip.”

Veggi chicken pizza

De menukaart van Domino’s telt 24 pizza’s. Met de komst van de Veggi Chicken pizza’s zijn er nu totaal acht vegetarische pizza’s en drie veganistische pizza’s. De Veggi Chicken is 100% plantaardig en veganistisch en kan daardoor ook als extra topping toegevoegd worden op de vegetarische en veganistische pizza’s.

Domino’s heeft met diverse “vegetarische kip” varianten getest en liet kipliefhebbers vervolgens de beste variant kiezen:

De drie nieuwe vegetarische pizza’s zijn van 8 juli tot 8 september bij Domino’s te bestellen.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *