Donuts_feat

Dit zijn de meest verkochte studentensnacks

Studenten van de Erasmus Sustainability Hub doen onderzoek naar het meest gekochte eten bij de lokale Spar. Op basis van die lijst worden er milieuvriendelijke en duurzame alternatieven bedacht.

De lijst staat bomvol gouden studentensnacks. Want wie is er niet zijn studie doorgekomen met de volgende drink- en etenswaren:

 1. Koffie
 2. Banaan
 3. Chocoladebroodjes
 4. Saucijzenbroodjes
 5. Kaascroissants
 6. Frikandelbroodje
 7. Hamkaascroissant
 8. Roombotercroissant 75 g
 9. Roombotercroissant 75 gram
 10. Appel
 11. Energiedrank
 12. Mineraalwater

Wat er direct opvalt is dat de banaan wel heel hoog staat gezien de andere snacks. Zou het hier op snoepbanaantjes gaan? Verder staan op plek 8 en 9 twee bijna identieke varianten van de croissant, uitleg hierover hebben we niet gehad dus moeten we de uitleg schuldig blijven.

Alternatieven
Gezien de lijst zijn er genoeg milieuvriendelijke en duurzame alternatieven te bedenken. Denk dan aan producten die minder verpakkingsmateriaal bevatten, makkelijker te recyclen zijn en/of minder grondstoffen van de natuur nodig hebben. De studenten zullen op basis van deze lijst met alternatieven komen.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Dit zijn de meest verkochte studentensnacks

  1. Dat staat ook in het artikel: Verder staan op plek 8 en 9 twee bijna identieke varianten van de croissant, uitleg hierover hebben we niet gehad dus moeten we de uitleg schuldig blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *