Domino's Volcano Pizza

Domino’s Japan’s nieuwe sensatie: de Cheese Volcano Pizza

Domino's Volcano PizzaWelkom pizzaliefhebbers! Domino’s Japan heeft ons opnieuw verrast met een smaakexplosie – de Cheese Volcano Pizza. Een 40 centimeter brede lekkernij die niet alleen groots is in omvang, maar ook qua smaak en originaliteit. Deze unieke pizza heeft een heuse vulkaan in het midden, compleet met een ‘magma kamer’ die gevuld is met gesmolten cheddar kaas. Het contrast tussen de knapperige textuur van de kaas die de helling omringt en de smeltende lava binnenin maakt deze pizza tot een waar meesterwerk.

Keuze uit twee varianten: Classic Quattro en Premium Quattro
Voor de avontuurlijke fijnproevers zijn er twee varianten om uit te kiezen. De Classic Quattro biedt een smakelijke reis door vier verschillende pizza’s – Tropical, Genovese, American, en Margherita – allemaal overgoten met een rijke cheddar kaaslava. De Cheese Volcano Classic Quattro is verkrijgbaar voor 5,180 yen (€32,55) bij bezorging of 2,590 yen (€16,27) voor afhalen.

Domino's Volcano Pizza

Voor degenen die zich willen laten verrassen, is er de Premium Quattro met de vier pizza’s die normaal gesproken te vinden zijn in de Quattro 3 Happy – Chef’s Whimsical Vegetable Special, Giga Meat, Seafood Special, en Korean Short Ribs. De Cheese Volcano Premium Quattro is verkrijgbaar voor 5,980 yen (€ 37,57) bij bezorging of 2,990 yen (€ 18,79) voor afhalen.

Domino's Volcano Pizza

Optionele extra’s voor de echte fijnproevers
Voor degenen die hun smaakavontuur verder willen uitbreiden, is er de mogelijkheid om de Cheese Volcano Dipping Sauce apart aan te schaffen voor 799 yen (€5,02). En als je van cheesy friet houdt, overweeg dan de Cheese Volcano Potenage (Patat & Nuggets) set voor 1,290 yen (€8,11).

Nuggets Volcano

Domino's Volcano Pizza

Feestelijk gelanceerd met zanger Teruhiko Komori
Om deze culinaire creatie te vieren, heeft Domino’s een speciale video uitgebracht met de getalenteerde baritonzanger Teruhiko Komori. Hij brengt “Let’s all Eat the Volcano” ten gehore, wat de perfecte sfeer creëert voor een smakelijk feest.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *