Friet AirFryer

Friet AirFryerEen patatzaak zonder frituurpan? Dat klinkt als een 1 april grap. Toch heeft de patatzaak Potato Time geen frituurpan. Ze bereiden hun bijna 15 verschillende soorten patat namelijk in een AirFryer.

Volgens hun website moeten we Potato Time niet zien als een restaurant, maar als een winkel. Er zijn geen tafeltjes of zitplaatsen om rustig een snack op te eten. Wel kunt u snacken in de wachtruimte. Daarnaast hebben ze het liever over patat want friet, ja dat komt toch voornamelijk uit het frituurvet.

Potato TimeAirFryers
Potato Time gebruikt AirFryers van Philips om de patat te bereiden. Inmiddels is Philips ook partner geworden van de opmerkelijke snackbar, pardon winkel. Naast patat heeft Potato Time ook een aantal snacks in het assortiment van het merk Kwekkeboom: rundvlees-bitterballen, kip-hapjes en camembert-hapjes.

In alle grote steden?
De frituurloze keten heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg. Potato Time hoopt in de komende drie jaar in alle grote steden een vestiging te openen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op: potatotime.nl.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *