FEBO en Biscoff lanceren exclusieve ijssnack: IJs-co met Biscoff Speculoos

FEBO en Lotus Bakeries hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere traktatie: de IJs-co met Biscoff® Speculoos. Deze exclusieve ijssnack, die vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar is bij alle FEBO-vestigingen, combineert het beroemde roomijs van FEBO met de unieke smaak van Biscoff Speculoos.

De IJs-co is niet zomaar een ijsje, maar een ware smaaksensatie. Het romige ijs, gemaakt van weidemelk met meer dan 10% melkvet, is verrijkt met krokante stukjes Biscoff Speculoos en afgewerkt met een smeuïge speculoos drizzle. Een perfecte snack om een maaltijd mee af te sluiten of om jezelf gewoon tussendoor mee te verwennen.

Twee iconen in één ijssnack
FEBO, bekend om zijn verse snacks die je letterlijk uit de muur kunt trekken, en Lotus Bakeries, producent van het wereldwijd geliefde Biscoff-koekje, brengen samen een nieuwe smaaksensatie. FEBO, opgericht in 1941, maakt zijn ijs volgens het oorspronkelijke recept van oprichter Johan de Borst. Dit roomijs is niet zomaar softijs, maar is door zijn hogere melkvetgehalte extra romig en vol van smaak.

Febo ijs co Biscoff

Biscoff Speculoos, sinds de jaren 30 gebakken in het Belgische Lembeke, is met zijn gekaramelliseerde aroma en krokante textuur een wereldwijd succes. De speculoossmaak duikt steeds vaker op in diverse producten, en het is geen verrassing dat FEBO en Biscoff elkaar hebben gevonden in deze samenwerking.

Tijdelijk verkrijgbaar
De IJs-co met Biscoff® Speculoos is tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij FEBO van 7 oktober 2024 tot en met 25 april 2025. Voor een prijs van € 4,- in de vestigingen, of € 4,25 bij online bestellingen, kun je deze limited edition ijssnack zelf proeven.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Vleesvervangers mogen namen van worst, steaks en zelfs frikandel dragen

De Europese discussie over het gebruik van vleestermen voor plantaardige producten bereikte een hoogtepunt met een uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Het Hof oordeelde dat namen zoals ‘burger’, ‘worst’, en zelfs de iconische ‘frikandel’ gebruikt mogen worden voor vegetarische alternatieven, zolang de consument niet wordt misleid.

9 oktober is de dag van de kroket: 11 weetjes over de kroket

Op 9 oktober vieren we de Dag van de Kroket, dé perfecte gelegenheid om deze heerlijke lekkernij eens in het zonnetje te zetten. Of je nu zweert bij een klassieke vleeskroket of de luxe versie met garnalen verkiest, de kroket blijft onmiskenbaar een favoriet in snackbars en keukens door het hele land. Maar hoe goed […]


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *