Frites Atelier laat zich met twee nieuwe smaken inspireren door Mexico en Korea
Of we nou willen of niet, de herfst komt er aan. Gelukkig zijn er dan altijd genoeg lichtpuntjes zoals een aankondiging van twee nieuwe smaken van het Frites Atelier.
Geïnspireerd door de herfst en winter heeft Sergio Herman smaken gevonden vanuit het warme, sfeervolle Mexico en het drukke Korea. Zodoende staan de nieuwe smaken: ‘Chili con Queso’ en ‘Kimchi, Truffle & Cheese’ op de menukaart.
Chili con Queso
De Chili con Queso is gemaakt met Sergio’s licht pikante Chili Con Carne in combinatie met driedubbel gebakken Frites met daar overheen een romige kaassaus opgefrist door de huisgemaakte Jalapeño mayonaise.
Kimchi, Truffle & Cheese
De Kimchi, Truffle & Cheese is een perfecte balans tussen de bite en zoetzure spicy smaak van de huisgemaakte kimchi gecombineerd met de volle smaak van de truffelmayonaise en de romige kaassaus.
Gisteren de kimchi geprobeerd. Best een aanrader maar.. gaat er iets boven saté?