Frites Atelier laat zich met twee nieuwe smaken inspireren door Mexico en Korea

Frites Atelier Chili con QuesoOf we nou willen of niet, de herfst komt er aan. Gelukkig zijn er dan altijd genoeg lichtpuntjes zoals een aankondiging van twee nieuwe smaken van het Frites Atelier.


Advertentie


Geïnspireerd door de herfst en winter heeft Sergio Herman smaken gevonden vanuit het warme, sfeervolle Mexico en het drukke Korea. Zodoende staan de nieuwe smaken: ‘Chili con Queso’ en ‘Kimchi, Truffle & Cheese’ op de menukaart.

Chili con Queso
De Chili con Queso is gemaakt met Sergio’s licht pikante Chili Con Carne in combinatie met driedubbel gebakken Frites met daar overheen een romige kaassaus opgefrist door de huisgemaakte Jalapeño mayonaise.

Frites Atelier Chili con Queso

Kimchi, Truffle & Cheese
De Kimchi, Truffle & Cheese is een perfecte balans tussen de bite en zoetzure spicy smaak van de huisgemaakte kimchi gecombineerd met de volle smaak van de truffelmayonaise en de romige kaassaus.

Kimchi, Truffle & Cheese

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Een gedachte over “Frites Atelier laat zich met twee nieuwe smaken inspireren door Mexico en Korea

  • 26 september 2022 om 15:50
    Permalink

    Gisteren de kimchi geprobeerd. Best een aanrader maar.. gaat er iets boven saté?

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *