IKEA Japan Halloween 2022 menu

IKEA Japan viert Halloween met zwarte hotdogs en halloween donuts

IKEA Japan Halloween 2022 menuJe kunt op verschillende manieren inhaken op een feestdag. IKEA doet dat in Japan in stijl met veel en diverse snacks: van donuts met oogballen tot pikzwarte hotdogs.

Het Zweedse warenhuis heeft in Japan diverse Halloween tussendoortjes bedacht: met als grootste “eyecatcher” een Halloween Donuts met oog (verkrijgbaar voor 220 yen, € 1,50), Bat in a Glass Cake gemaakt met een chocoladebrownie en slagroom met bessensaus in een glas met daarboven op een vleermuis van cake (350 yen, € 2,42), pompoentaart (390 yen, € 2,70) en een Zwarte Chiffon Taart (250 yen, € 1,87).

IKEA Japan Halloween 2022 tussendoortjes

Halloween pannenkoek
Maar er is meer. Zoals de Halloween Pancake bestaat uit een dubbele pannenkoek, een spinnenweb gemaakt van chocoladesaus, slagroom, bessen in saus en een koekje dat eruit ziet als een afgehakte vinger. Dit spektakelstuk kost 700 Yen (€ 4,84).

Ninja Dog
De Ninja Dog is een zwarte hotdog geserveerd op een zwart broodje. Deze snack met een 30 centimeter lange worst keert na zes jaar weer terug. Liefhebbers kunnen deze snack kopen voor 300 Yen (ruim 2 euro).

IKEA Japan Halloween 2022 menu

Pikzwart ijs
Als klap op de vuurpijl is er ook een zwart toetje te krijgen:  de jet-black ice cream. Dit ijsje is verkrijgbaar voor iets meer dan een euro en bestaat uit een zwart hoorntje en zwarte softijs met naar horen en zeggen aardbeiensmaak. Dit is echter lastig te controleren omdat het een pikzwart ijsje is geworden.

IKEA Japan Halloween 2022 ijs

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *