Frituur Perron 7 verkozen tot Best-Frit frituur van België

Best-Frit frituur 2015Frituur Perron 7 uit Ham (België) is verkozen tot “Best-Frit frituur” van 2015. De verkiezing, uitgereikt in België, geniet veel aanzien binnen de frituurwereld.


Advertentie


Bezoek
Vorige winnaars merkten de populariteit van de verkiezing door een toename van bezoek vanuit heel België en soms zelfs uit het buitenland. Dit jaar hebben ruim 25.000 consumenten hun stem uitgebracht aan de Best-Frit frituur van het jaar verkiezing. Op Frituur Perron 7 werd door meer dan 2000 mensen gestemd, een flinke prestatie voor een frituur uit een kleine gemeente.

Best-frit winnaar 2015
Belgisch model Lesley-Ann Poppe (midden) met winnaars Bert en Kristel van Perron 7 uit Ham. (Foto BestFrit)

Model
Naast de titel krijgt de cafetaria een trofee, raamsticker en 300 gratis producten. De prijs werd uitgereikt door Belgisch model Lesley-Ann Poppe, wat al een prijs is op zich. Winnaars Bert en Kristel zijn zeer blij met de titel en de waardering: “onze drie sleutelwoorden zijn sinds dag 1 dezelfde: kwaliteit, snelheid en service. Daar zijn wij steeds trouw aan gebleven.”. Nu pakt het dus uit voor de cafetaria. De uitbaters zeggen dat ze in september gaan uitpakken voor hun fans. Hou Frituur Perron 7 dus in de gaten!

Kwaliteitslabel
Het kwaliteitslabel van Best-Frit werd in 2003 in het leven geroepen. Leden van Best-Frit moeten aan een aantal strenge eisen voldoen op het gebied van een aantal wettelijke verplichtingen alsook op het gebied van service, inrichting en productkwaliteit. Voldoet een cafetaria niet aan deze eisen dan zal deze uitgesloten worden van het label.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *