Nieuwtje van de Horecava. Leverancier Smilde Bakery komt met de Bladéro a Go-Go. Het is een hoorn gemaakt van bladerdeeg en gelardeerd met wat paneermeel. U kunt de Bladéro vullen met wat u maar wilt. “Wij doen er garnalen in”, hoor ik een Volendamse visboer vertellen. “Een gegarandeerd smakelijk kassucces voor de horecagelegenheid die het verkoopt“, voegt de accountmanager toe.

Wat het is
De Bladéro a Go-Go is snel en eenvoudig te bereiden en geschikt voor de vulling van uw eigen keuze. Daardoor speelt de horecazaak makkelijk en snel in op de verschillende wensen van haar klanten. Het is een product in de vorm van een flinke hoorn en is gemaakt van roomboter bladerdeeg. Voor een extra “dooreeteffect” is het bovendien licht bestrooid met een dun laagje kruidenpaneermeel.

De inkoopkosten van de Bladéro a Go-Go bedragen ongeveer 90 cent. In de verkoop doet een gevuld exemplaar al gauw €3,95. Tel uit uw winst.

Oordeel
Ik vind de Bladéro a Go-Go een echte vondst. De leverancier noemt diverse voordelen waaronder: snel en eenvoudig te bereiden, eenvoud in kwaliteit en variatie vanuit de basis. Allemaal waar. Qua smaak is het product redelijk neutraal maar ook knapperig. Zeer geschikt dus voor een eigen invulling al naar gelang de wensen van de klanten. Enige nadeel is wellicht de naam, die roept meer vragen op dan antwoorden. Bij Go Go denken u en ik aan iets anders dan een snack en de naam Bladéro is misschien nog teveel wennen voor nieuwe klanten. Desalniettemin is de Bladéro a Go-Go een echte vernieuwing en nu al een hoogtepunt van de Horecava 2013.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Ga voor de Bladero a Go-Go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *