Nieuwe Souflesse gevuld met Kruiden-Roomkaas | Snacknieuws
Snacknieuws

Nieuwe Souflesse gevuld met Kruiden-Roomkaas

De Souflesse is in 2009 bedacht door Swinkels Snackery & Backery om iets extra’s toe te voegen aan de snackmarkt. Vandaag de dag gaat het goed met de Souflesse want er zijn weer nieuwe varianten bedacht. Reden dus om op de Horecava het assortiment, inclusief de nieuwe producten van de luxe soufflé, te bekijken en vooral proberen. We zijn niet de enige die dat hebben gedacht, het is namelijk vrij druk om en rond de stand. Zou het komen doordat de nieuwe Souflesse zo lekker is?

Eerst maar eens kijken naar het assortiment van de Souflesse. Het assortiment bestaat uit de volgende varianten:

  • De kaas Souflesse (extra gevuld)
  • De ham-kaas Souflesse (echte kaas met ham)
  • De tomaat-mozzarella Souflesse (gevuld met tomaat, basilicum en veel mozzarella)
  • De mini-kaas Souflesse (de miniversie van de Souflesse)

Nieuw in het assortiment zijn:

  • De kruiden-roomkaas Souflesse
  • Mini assorti Souflesse (minivarianten van de kaas, tomaat-mozzarella, kruiden roomkaas en pikant Souflesse)

Kruiden-roomkaas Souflesse op Horecava
Op de Horecava hebben we de kruiden-roomkaas Souflesse geprobeerd. De soufflé is inderdaad opvallend goed gevuld met kaas, tijdens het eten moesten we oppassen dat de kaas niet uit de snack droop. De nieuwe Souflesse is rijk van (kaas)smaak en we proeven het frisse van de bieslook. Zoals aangegeven zijn we niet de enige die de snack willen proberen. Iedere keer als er een nieuwe lading klaar is pakken hongerige Horecavabezoekers de snacks van het bordje.

Gezien de reacties valt de nieuwe Souflesse goed in de smaak. Zelf geef ik de voorkeur aan de traditionele Souflesse maar het is duidelijk dat de Kruiden-Roomkaas variant een ware toevoeging is aan het assortiment van de Souflesse.

Aangezien er verschillende soorten en smaken zijn vragen wij ons af welke Souflesse u het liefst wilt proberen?

Deel dit snacknieuws op:

Blijf op de hoogte

2 reacties op “Nieuwe Souflesse gevuld met Kruiden-Roomkaas

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *