Gouda’s Glorie komt met Original Burger en Tasty Cheddar saus

Gouda's Glorie Burger SauceEen goede saus kan een snack naar een hoger niveau tillen. Geen wonder dat er zoveel verschillende soorten sauzen zijn. En er ook nog steeds nieuwe sauzen bijkomen. Op de Horecava konden we voor het eerst de Original Burger Sauce proberen. Een saus van Gouda’s Glorie bedacht voor hamburgers gemaakt met stukjes ui, augurk.

De saus wordt geserveerd op een kleine hamburger, een slider genaamd. Maar Gouda’s Glorie heeft meer serveer tips voor de saus zoals loaded fries, met stukjes burger of een kipcorn wrap. De saus wordt dan ook omschreven als een allemansvriend die een burger een rijke smaak kan geven. Naast deze nieuwe burgersaus heeftGouda’s Glorie ook een nieuwe kaassaus: de Tasty Cheddar Style. Een saus voorover de frietjes, burger of nacho’s. De saus heeft een hartige smaak van cheddar kan zowel koud als warm geserveerd worden.

Gouda's Glorie Burger Sauce

De sauzen worden geleverd aan de horeca in makkelijk knijptubes van 850 ml met een handzame dop zodat ze makkelijk te gebruiken zijn.

Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style

 

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *