Grillburger FEBO

Grillburgersaus van FEBO te koop in een potje

FEBO GrillburgersausDe Grillburger van FEBO bestaat 45 jaar en om dat te vieren is de saus dit jaar tijdelijk weer terug in het assortiment. Net als 5 jaar geleden is de saus verkrijgbaar in een potje. Zo kun je niet alleen bij FEBO maar ook thuis van de heerlijke smaak genieten.

45 jaar geleden introduceerde Hans de Borst de Grillburger. Hij speelde daarmee in op de groeiende vraag naar hamburgers. De Grillburger bestaat uit een combinatie van 100% rundvlees, knapperige ijsbergsla, sesambol én de unieke grillburgersaus. Door deze combinatie is de Grillburger tot op vandaag de dag een klassieker. De potjes zijn te koop zolang als de voorraad strekt voor € 5 per potje.

FEBO Grillburgersaus

Winnen
Om te vieren dat de saus verkrijgbaar is geeft FEBO een fantastisch Grillburgerschilderij weg. Wie goed oplet ziet dat de hamburger op het schilderij ook op het potje staat. Het kunstwerk is gemaakt door Ravian Derrière, een kunstenaar bekend als de ‘billenman’ en zijn pop-art schilderijen van billen. Het schilderij van de Grillburger is winnen door een thuismoment met #grillburgersaus te delen op Social Media.

FEBOxRavian

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Grillburgersaus van FEBO te koop in een potje

    1. Voor zover bekend is de saus te koop bij alle FEBO vestigingen zolang als de vooraard strekt.

      Groet,

      Redactie Snacknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *