FEBO Grillburger bestaat 40 jaar: Grillburgersaus verkocht in een potje

FEBO - GrillburgersausDe Grillburger van FEBO bestaat 40 jaar. Om dit feestje te vieren verkoopt FEBO vanaf nu de iconische FEBO-Grillburgersaus in een potje te koop! Voor vier euro heeft u een pot vol saus. De saus is verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen, zolang de voorraad strekt.

Geheim recept
Dennis de Borst, directeur van familiebedrijf FEBO zegt: “de Grillburger bestaat inmiddels 40 jaar. Toen mijn vader en opa de burger samen ontwikkelden was ‘ie van meet af aan populair. Vorig jaar werden er ruim 3,7 miljoen verkocht. Het recept van de iconische saus is nog steeds geheim: alleen mijn vader, onze kwaliteitsmanager en ik weten dit”.

FEBBQ
Om het feest extra kracht bij te zetten zal er een speciale FEBO BBQ zijn. De zogenaamde FEBBQ zal plaatsvinden op zondag 9 juli vanaf 16:00 uur (totdat de burgers op zijn) ergens in Amsterdam. Een grote grill-sessie met gratis Grillburgers, gratis bluegrass-muziek en gratis oneindig veel Grillburgersaus. Iedereen is welkom! Houd voor de locatie de Facebookpagina in de gaten.

FEBO - Grillburgersaus

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “FEBO Grillburger bestaat 40 jaar: Grillburgersaus verkocht in een potje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *