Grootste ergernis tijdens kerstdiner zijn telefoons – Snacknieuws
Snacknieuws

Gourmet Stack

Grootste ergernis tijdens kerstdiner zijn telefoons

Gourmet StackRemia deed onderzoek naar de grootste kerst ergernis. En wat is dan de grootste ergernis? Dat de saus op is, dat het vlees voor de gourmet altijd aan de andere kant van de tafel staat of dat ene vervelende familielid altijd het laatste woord moet hebben? Nee, 74,5 % van de respondenten ergert zich aan het gebruik van mobieltjes tijdens het kerstdiner.

Andere ergernissen
Dus hopelijk leest u dit artikel niet op uw mobiel, tijdens het kerstdiner. Anders snel afsluiten en doen alsof er niets aan de hand is. Overigens zeggen de respondenten zelf hun mobiel niet te gebruiken, dus wie doet het dan wel? Andere ergernissen zijn smakken tijdens het eten (33,9%) en weglopen van de tafel (misschien om op de mobiel te kijken?) (17,6%).

Stapelen
62,9% zoekt zelfs naar een oplossing voor het telefoonprobleem. Maar daar heeft Remia een oplossing voor: Gourmetstack. Leg alle telefoons op elkaar en degene die als eerste de mobiel pakt moet afwassen. Meer informatie kunt u vinden op: gourmetstack.nl. Gelukkig zeggen ze niets over tablets…


Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *