Hamburgerketen Fat Phill’s blijft groeien

Fat Phill's burgerFranchiseketen Fat Phill’s heeft een nieuwe vestiging in Rotterdam geopend. Het is de twaalfde vestiging van de keten die onder andere restaurants in Amsterdam, Utrecht en Tilburg heeft. In 2022 lag de focus op Noord- en Zuid-Holland. In 2023 worden de pijlen gericht op andere regio’s van Nederland en wordt er ook gekeken naar 0de eerste internationale stappen.


Advertentie


De ambitie van Fat Phill’s is om eind dit jaar 20 vestigingen in Nederland openen en de eerste stappen zetten richting het westen van Duitsland. Om dit te bereiken zet de keten in op de lekkerste burgers, fries en shakes.  Of zoals de kersverse eigenaar, Armin Vahabian, van het filiaal in Rotterdam zegt: “Fat Phill’s biedt een totaalconcept voor iedereen, van een stevige lunch tot een late night snack, met dagverse producten die van hoge kwaliteit zijn en huisgemaakte sauzen.”

50 gratis Double Cheeseburgers
De officiële opening van de nieuwe vestiging in Rotterdam is op zaterdag 29 april met een typische Fat Phill’s actie: de eerste 50 gasten die om 13 uur verschijnen krijgen elk een gratis Double Cheeseburger. Wees er snel bij, want op is op. Fat Phill’s Rotterdam is gevestigd op Zuidplein 60A.

Fat Phill's burger

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *