In de mix van Oma Bobs nu ook met vleesvrije snacks

Oma Bobs Stand 2024Oma Bobs heeft de “In de Mix” borrelbox met vega snacks geïntroduceerd. Als reactie op het succes van de voorgaande Oma Bobs borrelbox, lanceert Oma Bobs deze keer een assortiment van 6 verrukkelijke vleesvrije snacks. Deze smaakvolle selectie is ontworpen voor een borrel, feest of bezoek aan een horecagelegenheid.

Divers gezelschap
De “In de Mix” borrelbox bevat een diverse selectie van vleesvrije lekkernijen. Geniet van de smaak van de bospaddestoel mini croquette, de verfijnde combinatie van kaas en rucola in de mini croquette, en laat je verrassen door de spanaki bitterbal. Daarnaast voegen de smaakvolle kaasrolletjes, de knapperige vega loempia en de vleesvrije draadjes bitterbal een onmiskenbaar karakter toe aan deze smaakvolle mix.

Oma Bobs Stand 2024

72 snacks per doos
Oma Bobs begrijpt het belang van gemak in de keuken, en daarom hebben alle snacks in de “In de Mix” borrelbox dezelfde frituurtijd. Met een uniforme bereidingstijd van deze vleesvrije lekkernijen wordt het voor horecagelegenheden een fluitje van een cent om deze diverse snacks in één keer perfect te serveren. De “In de Mix” borrelbox, herkenbaar aan de groene doos, is speciaal gemaakt voor de horeca, met maar liefst 72 heerlijke snacks per doos. Hierdoor wordt het een praktische keuze voor drukke gelegenheden waar kwaliteit en variatie hoog in het vaandel staan.

Oma Bobs Bitterballen

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *